Четка за почистване на Голф, Четка за Голф, Четка За Почистване на Фуги Стика За голф, Професионална Четка За Почистване на Стика За Голф, за Пречистване на Диспенсе?
Новинка

Четка за почистване на Голф, Четка за Голф, Четка За Почистване на Фуги Стика За голф, Професионална Четка За Почистване

BGN 4.00

Налично

Тази четка за стикове за голф - идеалният инструмент за за грижа за клюшкой за голф, полезен и изискан, необходим инструмент за любителите на голфаЛек и портативен размер, лесно се прикрепва към чантата си за голф.Можете да се напълните с вода, изстискайте водата за почистване на глави на стикове за голф.Мека и твърда глава на четка за почистване на клюшку без да се повреди.Тази четка за стикове за голф, изработени от пластмаса, устойчив и практично.Това е един много полезен инструмент за поддръжка на стика за голф, траен и изискан.Преносима водна четка за поддържане на чистотата на вашето облекло, независимо от това, къде се намирате в полето за голф. Име на продукта : с Четка за почистване на голф.Материал : Пластмаса. Размер : както е показано по-долу : .Общият размер : приблизително 18 * 4 см /7,0 * 1,6 инча (Д * Ш).Размерът на главата на четката : Приблизително 6 * 3,6 см /2,4 * 1. * Четка за почистване на голф.Тя е подвижна и много удобна.Мека и твърда глава на четка за почистване на клюшку без да се повреди.

Основни характеристики

Product name:
Golf Cleaning Brush Material

Избор на клиенти