Гимнастически Скоби HOLVIST | Ръкохватки с двойна катарама за момичета 7-9 години | Гимнастически скоби за момичета 10-12 години | Женски Гимнастически щипки за ръце | Гимн?
Новинка

Гимнастически Скоби HOLVIST | Ръкохватки с двойна катарама за момичета 7-9 години | Гимнастически скоби за момичета 10-12

BGN 0.67

Налично

? РАЗМЕРИ ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ – от Нашите женски грипсы за гимнастика дъски се предлагат в 5 различни размери на избор, така че да осигури най-добрата кацане и сцепление дори и при най-интензивни тренировкиВсеки размер се предлага в зависимост от вашите нужди, така че можете да демонстрират своето уникално чувство за стил по време на всяка тренировка. ? Кожени дръжки ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО – Всяка от тези гимнастика рукояток умело изработени от естествена кожа, която е едновременно лека и здрава, а също така е снабдена с джапанки с двойни катарами от неръждаема стомана, които осигуряват допълнителна надеждна кацане, не врезаясь в китката, в съчетание с прилагаемыми часовници плочи. ? СЪЗДАДЕНИ за БЕЗОПАСНА тренировка без приплъзване – нашите кожени гимнастически скоби са просто необходими на всеки гимнасту, който иска да се насладите на безопасни и ефективни тренировки без риск от случайно подхлъзване.Те също са идеални за защита на дланите и китките от мехури, мазоли и драскотини дори по време на най-интензивни тренировки. ? Чудесно за тренировки и състезания – да се Съхранява всичко необходимо в приложената зелена пътна чанта на съвсем малък, плюс нашите кожени спортни ръкохватки за ръце са идеални както за начинаещи гимнасток, така и за професионалисти по-големи деца за занимания с гимнастика, а също така ще ви даде предимство в професионални състезания по художествена гимнастика сред жените. ? ЧУДЕСЕН подарък за ТРЕНИРОВКА – нашите спортни ръкохватка с двойна катарама ще възхитително проектирани и безопасно подарък за гимнастки в кръга на семейството си или приятели.Те са подходящи като подарък за празници, рождени дни или други специални случаи!.

Основни характеристики

Избор на клиенти