Комплект за пиклбола, Шпатули за Пиклбола, Ракети за Пиклбола, Раздавливающие топки за Пиклбола, Игри определени за Пиклбола, Определени плешки за Пиклбола, Пиклеб?
Новинка

Комплект за пиклбола, Шпатули за Пиклбола, Ракети за Пиклбола, Раздавливающие топки за Пиклбола, Игри определени за Пиклбола,

BGN 46.23

Налично

【Въглеродна износостойкая повърхност】Многоетапен процес, устойчива на износване песъкоструена създава уникална повърхност за плешки с повишен въртенетоГребло за пиклболла предоставя щедри усещането за изключителна мекота на допир и перфектен контрол. 【Технология на въртящи се остриета】ножове, за да пиклбола могат да осигурят необходимия ефект за вашата стрелба.Самата гребло за пиклбола е рамката, стоманобетонна углеродным влакна, с удобен захват без приплъзване за дълголетие.Ракета за пиклбола също е с тапицерия от фибростъкло за повече ефект. 【Нова технология за 3 D печат】Ножове, за да пиклбола увеличават завъртане и намаляване на вибрациите, като същевременно осигуряват по-голямо сцепление с повърхността на топка за увеличаване на скоростта на въртене за оптимално управление. 【Комплект за начинаещи, така и междинните класове】шпатули за пиклбола, шпатули за пиклбола с отзивчиви мобилен полимерно сърцевина и повърхността от стъклени влакна, осигуряват отлична хлопающий ефект.Остриета за пиклбола се различават гъвкавост - балансирана комбинация от контрол, мощ и въртене, ламинирано изработка на производство - уникален стратегически дизайн, състоящ се от няколко слоя фибростъкло за впечатляваща мощност и незабавна обратна връзка. 【Колко ще получите】 Вие ще получите продукти с 1-во снимки, например, ако на 1-во снимката е изобразена 1 рамо, за да се маринова с 2 топки за мариноване, вие ще получите 1 лопатката + 2 лъжички. 【Въглеродна износостойкая повърхност】Многоетапен процес, устойчива на износване песъкоструена създава уникална повърхност за плешки с повишен въртенето.Гребло за пиклболла предоставя щедри усещането за изключителна мекота на допир и перфектен контрол. 【Технология на въртящи се остриета】ножове, за да пиклбола могат да осигурят необходимия ефект за вашата стрелба.Самата гребло за пиклбола е рамката, стоманобетонна углеродным влакна, с удобен захват без приплъзване за дълголетие.Ракета за пиклбола също е с тапицерия от фибростъкло за повече ефект. 【Нова технология за 3 D печат】Ножове, за да пиклбола увеличават завъртане и намаляване на вибрациите, като същевременно осигуряват по-голямо сцепление с повърхността на топка за увеличаване на скоростта на въртене за оптимално управление. 【Комплект за начинаещи, така и междинните класове】шпатули за пиклбола, шпатули за пиклбола с отзивчиви мобилен полимерно сърцевина и повърхността от стъклени влакна, осигуряват отлична хлопающий ефект.

Основни характеристики

Избор на клиенти