Лопатка за пиклбола DULCE DOM, Определени за пиклбола, Одобрен USAPA, с 4 Лопатки за пиклбола от дърво премиум-клас, 4 топки за пиклбола и чанта за пиклбола, Ракети за пиклбо?
Новинка

Лопатка за пиклбола DULCE DOM, Определени за пиклбола, Одобрен USAPA, с 4 Лопатки за пиклбола от дърво премиум-клас, 4 топки

BGN 2.67

Налично

【Отличен набор от плешки за пиклбола】 Набор от плешки за пиклбола DULCE DOM съдържа 4 трайни плешка, 2 високо-производителни шпатули за пиклбола на закрито и 2 за пиклбола на открито и 1 пакет за пиклболаТова е перфектният комплект плешки за пиклбола за начинаещи и професионалисти, спомага за комуникация с близки и приятели. 【Висококачествени материали】 гребло за пиклбола DULCE DOM е изработена от висококачествена 9-слойной твърда дървесина липа, а край на плешките разширена защитна гума.Сертифициране USPA Pickleball осигурява по-здрав и по-дълъг експлоатационен живот.Всяка гребло за пиклбола е оптимално тегло - 10,58 унция, което осигурява перфектен баланс на скорост и мощност на удара. 【Удобна ръкохватка премиум-клас】 Амортизирующая ръкохватка изработена от мек материал и има вентилационни отвори за отвеждане на потта, което свежда до минимум плъзгане и намалява-доброто от рамото към ръката, за улесняване на играта в пиклбол и създаване на повече фантазия. 【Насладете се на спортни развлечения】 Ако искате да се обучават и да се забавляват, в играта на пиклбол определено е най-добрият избор за вас!Нашият комплект от 4 плешки, за да се маринова е подходяща за хора от всяка възраст и ниво на квалификация и идеален за домашно забавление, училища, обществени центрове и спортни клубове. 【Лесно да носите със себе си】 Нашия набор от ракети за пиклбола представлява просторна чанта-прашка за пиклбола, в която ще се поберат всичките си вещи от първа необходимост, включително ракети, топки, мобилен телефон, портфейл, чадър, кърпи, бутилка вода и т. Регулируема презрамка помага за предотвратяване на мускулното напрежение и болка в рамото. 【Много възможности】 Нашите лопатка за игра в солен топката изпълнени в различни спортни цветове и модели, които са подходящи за хора от всички възрасти.Това би бил идеалният подарък за родителите, децата или приятелите.

Основни характеристики

Избор на клиенти