Надуваем Воден батут, Надуваем Воден батут с пързалка за увеселителен парк, Подложка за отскок 2 м/3 М/4 м, Платформа за развлечения, за почивка, 2 м
Новинка

Надуваем Воден батут, Надуваем Воден батут с пързалка за увеселителен парк, Подложка за отскок 2 м/3 М/4 м, Платформа

BGN 0.33

Налично

◆◆◆ ВОДЕН БАТУТ / ПЛАТФОРМА за ПЛУВАНЕ : воден батут може да се използва като платформа за гмуркане и риболов; освен това, можете да скача или да почивате в нея и да се забавляват със семейството сиДиаметър на отскок : 2 м /6,5 фута, 3,1 м / 10 фута, 4 m /13 фута. Височина след надувания : 60 см / 24 инча. ◆◆◆ ЗДРАВ материал : Този надуваем батут, произведен от екологично чисто водоустойчиви платна, PVC дебелина 0,9 мм с гладка и водоустойчива повърхност, огнезащитни, измръзване, огнеупорни и устойчиви на стареене.Е сертифицирана от SGS и EN71-1-2-3 тест.Пожарозащитните отговаря на стандарта 855852. ◆◆◆ ШИРОКА СФЕРА на ПРИЛОЖЕНИЕ : воден батут на брега на езерото е много подходящ за скокове деца, но също така и за възрастни, които са мързеливи, плуват и рыбачат.Батут може да бъде инсталирана във всякакви водни басейни, езера, океани, басейни и т. ◆ ◆ ◆ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Този плаващ батут осигурява по-голяма повърхност за скачане, вече го очакваха за референтна рамка.Теглото му достига 330 килограма, което е достатъчно за едновременно подскача възрастни или 2 тийнейджъри.В сравнение с наземното батутом, той ви позволява да се насладите на скокове в по-хладка вода. ◆◆◆ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Идеален продукт за превръщането на езеро или езеро, зона за гмуркане, е подходяща за деца, на които можете да попрыгать, и за възрастни, които просто бездельничают; Скокове на батут се считат за аеробна спорт, при децата, които се занимават с кардиотренировками, ще се подобри здравето на сърцето, и те ще се заемат с физически упражнения по-късно в ежедневния живот. ◆◆◆ ВОДЕН БАТУТ / ПЛАТФОРМА за ПЛУВАНЕ : воден батут може да се използва като платформа за гмуркане и риболов; освен това, можете да скача или да почивате в нея и да се забавляват със семейството си.Диаметър на отскок : 2 м /6,5 фута, 3,1 м / 10 фута, 4 m /13 фута. Височина след надувания : 60 см / 24 инча. ◆◆◆ ЗДРАВ материал : Този надуваем батут, произведен от екологично чисто водоустойчиви платна, PVC дебелина 0,9 мм с гладка и водоустойчива повърхност, огнезащитни, измръзване, огнеупорни и устойчиви на стареене.Е сертифицирана от SGS и EN71-1-2-3 тест.Пожарозащитните отговаря на стандарта 855852. ◆◆◆ ШИРОКА СФЕРА на ПРИЛОЖЕНИЕ : воден батут на брега на езерото е много подходящ за скокове деца, но също така и за възрастни, които са мързеливи, плуват и рыбачат.Батут може да бъде инсталирана във всякакви водни басейни, езера, океани, басейни и т. ◆ ◆ ◆ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Този плаващ батут осигурява по-голяма повърхност за скачане, вече го очакваха за референтна рамка.Теглото му достига 330 килограма, което е достатъчно за едновременно подскача възрастни или 2 тийнейджъри.В сравнение с наземното батутом, той ви позволява да се насладите на скокове в по-хладка вода.

Основни характеристики

Color:
as shown in the picture
Weight:
30 kg/55 pounds
Maximum capacity:
400kg / 880LB
Height after inflatable:
60 cm/24 inches
Package Contents:
1 X inflation trampoline:
1 gas pump:
notes:
1. Due to the display or reflection light, there may be a slight color difference, please focus on the real object.:
2. This product is artificially measured, there will be some errors!:
3. If you have any questions, please contact us at any time. We will reply to you as soon as possible and provide you with a satisfactory solution. :

Избор на клиенти