Чорапогащи с компресия подплата McDavid дължина¾. 7 подложки предпазват бедрата, опашната кост, бедрата, коленете. Колан за младежи /възрастни. Създаден за футбол. И за ?
Новинка

Чорапогащи с компресия подплата McDavid дължина¾. 7 подложки предпазват бедрата, опашната кост, бедрата, коленете. Колан

BGN 0.67

Налично

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ - Нашите компресия чорапогащник с подплата ¾ pants са разработени за спортисти, които търсят защита и комфорт за сметка на увеличаване на кръвния поток и подобряване на защита, без да гама движенияВключва джоб за чаша (чаша в комплекта не са включени).ЗАЩИТАТА на Нашите накладки затварят бедрата, натъртвания, коленете и опашната кост.Специално разработена форма за по-добро покритие и обхват на движение.Набедренные щитове от твърда черупка имат анатомични контури с ниско ниво на комфорт и отговарят на всички футболни правила за средно образование.КАЧЕСТВОТО на MCDAVID - може да се пере в машина.Технология за овлажняване на HDC осигурява прохлада и сухота без мирис. технология flatlock с 6 нишки осигурява здравина всички шевове и допълнителен комфорт.За младежи и възрастни.НАЙ - ПОДХОДЯЩИ- Създаден за футбол, но е идеален за всички видове дейности, изискващи лигавицата, като например баскетбол, волейбол, лакрос, вратарите, ски, сноуборд и много други.

Основни характеристики

Избор на клиенти