YXXSDP Голям Физкултурен Трамплин за възрастни Гимнастов, Тежкотоварни Трамплин За практикуване на Ушу в скокове, Без деформации и предпазва от разкъсвания, За изпол?
Новинка

YXXSDP Голям Физкултурен Трамплин за възрастни Гимнастов, Тежкотоварни Трамплин За практикуване на Ушу в скокове,

BGN 2.00

Налично

【Здрав, идеална при всякакви атмосферни условия, подходяща за вътрешна и външна употреба 【Высокоэластичные система】 : Тежкотоварни дебела пружина притежава повече гъвкавост и еластичност, сигурна и трайна, спестява енергия за гимнастов и скача по-горе. 【Нескользящий и удобен горния килим 】 : Горната част на панела, покрита с противоскользящим войлоком, който защитава сигурността прыгунов и осигурява достатъчно сцепление.Удобна повърхност и няма да навреди на краката. 【Трамплин за възрастни / юноши】 Отлични за игри стая, дом, фитнес зала, училища, гимнастически център, спортен клуб и т. За практикуване на акробатикой, гимнастика, растяжкой, физически изкуството и йога. 【Следпродажбено обслужване 】 : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с вашата поръчка.Ние ще ви отговорим и позволете на съмненията в рамките на 24 часа.Подобряване формата на тялото, укрепване на мускулите и подобряване на координацията на тялото.Идеален за дома, училище, маза, игри стая, фитнес зала, спортни тренировки и т.● Спецификация : - Материал : дърво Размер : 80x45x17 см /31,5x17,7x6,7 инча - Подходяща за тълпата : за възрастни, деца ● Характеристики : - Дървена конструкция.- Няма нужда да се събират.- Противоскользящий филц, удобен и безопасен.- Висока якост и дебела пружина са по-трайни.- Усъвършенстван процес на шиене ръбове не позволява лесно да се скъса ги.- Идеална при всякакви климатични условия, подходящ е както за вътрешно, така и за външна употреба.- Идеален за кацане, за разглобяване на турнике, тренировки по лека атлетика, тренировки с препятствия.● Пратката включва : -1 х трамплин ● Съвети : - Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с вашата поръчка. -Изделия, измерени ръчно, могат да се различават по размер от няколко сантиметра, моля, разберете.- Може да има някои различия между образа и продукт поради дисплей и осветление, моля, обърнете се към самия продукт.

Основни характеристики

- Material:
Wood
- Size:
80x45x17cm/31.5x17.7x6.7inch
- Suitable for Crowd:
Adult,kids
● Features:
- Wood construction.:
- No need to assemble.:
- Anti skid felt, comfortable & safe.:
- High toughness and thick spring more durable.:
- The enhanced edge stitching process does not tear easily.:
- Perfect under any weather condition, suitable for indoor and outdoor.:
- Perfect for landing dismounts, horizontal bar, athletics training, practice, obstacle courses.:
● Package Include:
- 1 x Springboard:
● Tips:
- Feel free to contact us if you have any issues with your order. :
- Manual measurement products may have dimensions of a few centimeters of difference, please understand.:
- There may be some differences between the image and the product due to display and lighting reasons, please refer to the actual product. :

Избор на клиенти