JQMKKQT Боксови Ръкавици за възрастни Без пълнител на Biana Muay Thai Спортни Мъжки и дамски ръкавици (Цвят: розов, размер: 10 унции)
Новинка

JQMKKQT Боксови Ръкавици за възрастни Без пълнител на Biana Muay Thai Спортни Мъжки и дамски ръкавици (Цвят: розов, размер:

BGN 1.67

Налично

Материал : полиуретан, латекс, полиэфирное влакнаПредварително изкриви монолитен куфара осигуряват повече естествена кацане, което повишава комфорта по време на тренировка в съответствие с целите на фитнес.Ергономичен дизайн : идеален за ръцете във всички посоки; разпилява удар; позволява да се избегнат наранявания.Предимства : липсата на филм пълнител предотвратява подхлъзването на кожата.Размер на продукта : Дължина на ръкавици по избор : 10 унции (29 см, 11,4 инча) и 12 грама (30 см, 11,8 инча). Професионално разработени, за да осигурят защитата по време на тренировки и спаррингов ръкавици, голям размер с допълнителна подплата и повишена защита.Материал : полиуретан, латекс, полиэфирное влакна.Предварително изкриви монолитен куфара осигуряват повече естествена кацане, което повишава комфорта по време на тренировка в съответствие с целите на фитнес.Ергономичен дизайн : идеален за ръцете във всички посоки; разпилява удар; позволява да се избегнат наранявания.Предимства : липсата на филм пълнител предотвратява подхлъзването на кожата.Размер на продукта : Дължина на ръкавици по избор : 10 унции (29 см, 11,4 инча) и 12 грама (30 см, 11,8 инча). Професионално разработени, за да осигурят защитата по време на тренировки и спаррингов ръкавици, голям размер с допълнителна подплата и повишена защита. 【описание на продукта】 Ергономичен дизайн за удобно прилягане, продължителни тренировки и военни действия.Пълен каишка за китката : Осигурява отлична подкрепа на китките и лесен достъп, осигуряване на по-индивидуална кацане. Подходящ размер за : Най-често срещаният размер е за жени - 8oz, 10oz, 12 унции.За децата най-често срещаните размери са 8 мл и 10 мл. [Познания за грижа] : 1. Мека кърпа с малко количество вода (не излагайте сухо почистване, температурата на водата да не превишава 40 ° с, висока температура лесно се деформират) 2. Внимателно избършете потта от изделия (не вытирайте му директно, че потта не попадна директно на продукта и не е подложен на корозия чрез дълго време) 3.

Основни характеристики

Избор на клиенти