eSynic Професионален Шейпър накрайници за бильярдного щеката 3 в 1, Инструмент за формиране на накрайници за бильярдного на щеката, Определени за формиране на накрайн?
Новинка

eSynic Професионален Шейпър накрайници за бильярдного щеката 3 в 1, Инструмент за формиране на накрайници за бильярдного

BGN 5.18

Налично

* Шейпър накрайници e Synic Professional 3 в 1 * : Нашия инструмент e Synic Cue Tip може да работи като отразител, скандалджия и аераторТова е чудесен Малък инструмент, за да даде форма кончикам, подготовка и грижи.Помага ви по-добър контрол на топката. * 100% чисто нов и високо качество * - - - - Нашият популярен инструмент за формиране на накрайници e Synic е изработена от неръждаема стомана с отбелязване на края, само за да знаеш кой край изпълнява някакво действие. * Лесен за използване * : Нашият професионален инструмент за формиране на бильярдного щеката e Synic е с ергономична форма.Можете лесно да даде форма на своя наконечнику с помощта на малък инструмент Cue Tip.Преди желаната кривината на купола и се свива за по-добро задържане на креда. * Портативен дизайн и лесно за носене * - - - - - Нашият комплект за формиране на накрайници за билярдна щека e Synic 3 в 1, аксесоари за билярдна щека, лек и лесно се побира в джоба на играча или на калъф за щеката. * Чудесен подарък *- : Нашите подаръчни аксесоари за билярд e Synic се доставят в красива кутия с логото на e Synic - идеален подарък на вашия съпруг, внук, приятели, които играят на билярд. * Шейпър накрайници e Synic Professional 3 в 1 * : Нашия инструмент e Synic Cue Tip може да работи като отразител, скандалджия и аератор.Това е чудесен Малък инструмент, за да даде форма кончикам, подготовка и грижи.Помага ви по-добър контрол на топката. * 100% чисто нов и високо качество * - - - - Нашият популярен инструмент за формиране на накрайници e Synic е изработена от неръждаема стомана с отбелязване на края, само за да знаеш кой край изпълнява някакво действие. * Лесен за използване * : Нашият професионален инструмент за формиране на бильярдного щеката e Synic е с ергономична форма.Можете лесно да даде форма на своя наконечнику с помощта на малък инструмент Cue Tip.

Основни характеристики

Избор на клиенти