Мрежа за голф, Мрежа за голф В задния двор, Тренировъчно игрище за голф, Мрежа за люлки за голф, Мрежа за тренировки по голф за тежки условия на работа, Мрежа за трени?
Новинка

Мрежа за голф, Мрежа за голф В задния двор, Тренировъчно игрище за голф, Мрежа за люлки за голф, Мрежа за тренировки по голф

BGN 36.90

Налично

?️ Домашна мрежа за удар Лесна настройка : мрежа за игрището е с размери 8' (L) X6' (H) X5' (D)Имаме само две минути, за да се създаде мрежа за домашно удар, и още две минути, за да се махне от нея.Мрежа за игри на голф ще ви спести време, за да има повече практика в голфа!. ?️ Използвайте домашна мрежа за насочване : Домашна мрежа за насочване Gagalileo е по-голяма цел за голф, е подходящ за практикуване на хвърляния на живо и много други.Всеки, който редовно се занимава с домашен голф, ще се радвате на окото за голф, за вътрешна употреба "е дупката в едно" - това вече не е мечта!. ?️ Висококачествена мрежа за голф : shock окото "Галилео" е изработена от трайно фибростъкло, мишена от коприна кадифе със защита от удари, триъгълна задна опорна точка на ъгъл, заземляющих колове и толстой окото на материала.Благодарение на солидна чанта за носене, която е оборудвана с мрежа за практикуване на голф, ще можете свободно и бързо да посетите любимите си площадка за практикуване на голф. ?️Домашна мрежа за голф за всички нива : Домашна мрежа за голф, идеална за начинаещи играчи на голф, която предлага широко отворена плат за целта игрища, която няма шанс да получи по крикет през прозореца на вашия съсед!Тези спортни мрежи за голф в задния двор да ви позволи да се почувствате облекчение, играейки в задния двор, без да се притеснявате за това, че съседите ще се кълне. ?️ Тренировочная мрежа за голф у дома : използвайте мрежата за голф "Галилео", заедно със своите семейства, приятели или колеги, като на началната мрежа за голф по-интересно, отколкото само с нанасяне на удари.Мрежа за голф в задния двор - наистина е идеален избор за изпращане на подаръци за Хелоуин, Коледа или рожден Ден, за да се гарантира трайни шофьорски умения в голфа. ?️ Домашна мрежа за удар Лесна настройка : мрежа за игрището е с размери 8' (L) X6' (H) X5' (D).Имаме само две минути, за да се създаде мрежа за домашно удар, и още две минути, за да се махне от нея.Мрежа за игри на голф ще ви спести време, за да има повече практика в голфа!. ?️ Използвайте домашна мрежа за насочване : Домашна мрежа за насочване Gagalileo е по-голяма цел за голф, е подходящ за практикуване на хвърляния на живо и много други.

Основни характеристики

Избор на клиенти