Топки за мариноване с led подсветка PickleStar, Стандартни външни топки за мариноване USAPA на 40 дупки жълт цвят със зелена подсветка, 4 опаковки топки, за да се маринова с led ?
Новинка

Топки за мариноване с led подсветка PickleStar, Стандартни външни топки за мариноване USAPA на 40 дупки жълт цвят със зелена

BGN 2.67

Налично

1 Led свети в топки, за да се маринова.Пиклболлы светват противотуманным led, той е МНОГО по-ярка, отколкото Светят В Тъмното топки, но не е "сляпо".В тъмнината може да се види далеч 50 метра!В нея може да се играе при всякакви условия на осветление.Сега можете да играете Пиклбол по всяко удобно за вас време!Ден или нощ!!. Останете ярки повече от 12 часа!Led подсветката pickleball се захранва от специална литиево-за контакт на батерията, тя може да остане ярка повече от 12 часа.И батерията може да се замени!Сега можете да играете Пиклбол толкова, колкото желаете!. Стандартен марината USAPA.Пиклбол с led подсветка отговаря на стандартите на USAPA по размер, тегло, а също и силата на отскок. Лекота на използване.Led подсветката pickleball лесно се включва / изключва метален ключ (включени в комплекта), отвертка или монета!Много просто!. Постоянен отскок и супер сила.Този пиклбол с led подсветка е изработена от висококачествена пластмаса с използване на съвременни технологии за заваряване с вулканични плочи и притежава изключителни характеристики за отскок.И това е супер здраво!. Led свети в топки, за да се маринова.Пиклболлы светват противотуманным led, той е МНОГО по-ярка, отколкото Светят В Тъмното топки, но не е "сляпо".В тъмнината може да се види далеч 50 метра!В нея може да се играе при всякакви условия на осветление.Сега можете да играете Пиклбол по всяко удобно за вас време!Ден или нощ!!. Останете ярки повече от 12 часа!Led подсветката pickleball се захранва от специална литиево-за контакт на батерията, тя може да остане ярка повече от 12 часа.И батерията може да се замени!Сега можете да играете Пиклбол толкова, колкото желаете!. Стандартен марината USAPA.Пиклбол с led подсветка отговаря на стандартите на USAPA по размер, тегло, а също и силата на отскок. Лекота на използване.Led подсветката pickleball лесно се включва / изключва метален ключ (включени в комплекта), отвертка или монета!Много просто!.

Основни характеристики

Избор на клиенти