Поясная чанта DAITET по Рамото за мъже и жени, Голяма Поясная чанта и Набедренная чанта с Регулируема Каишка за тренировки на Открито, Пътуване, Ежедневното Тичане, Ра?
Новинка

Поясная чанта DAITET по Рамото за мъже и жени, Голяма Поясная чанта и Набедренная чанта с Регулируема Каишка за тренировки на

BGN 6.91

Налично

【Здрав материал】 : Поясная чанта, изработена от висококачествен найлон, е здрав, устойчив на надраскване и дълъг срок на употребаГладка ципове осигуряват на потребителите по-бърз достъп до теми. 【Вместительное пространство и по-голям капацитет】 : 4 независими големи отделения. в тях може да се съхранява ключове, кредитни карти, лична карта, паспорт, мобилен телефон или i Phone.В предния джоб също с дупка за слушалки, така че можете да да слушате музика, без да махате телефона от опаковки.Отзад има таен джоб, в който може да сложите пари в брой, някои ценни неща, плътно прилежащ джоб, за да се избегне кражба. 【Здрава регулируема найлонов колан】 : Belt колан чанти се регулира, колан се регулира в съответствие с размера на талията от 32 до 48 см.Регулируема дължина като Има много начини да нося тази поясную чанта - (1) Като поясную чанта : носете си отпред на талията (2) Като набедренную чантата : отзад на бедрото (3) Като поясную чанта за рамо или през рамо : прехвърлете през гърдите или през рамо.Идеално подхожда за различни поводи.Метална светкавица : Използва се здрав и сверхпрочная въже от мълния, здрав, лесно се плъзга и работи безпроблемно. може да бъде водоустойчива за капки или спрей, но не я вземе във водата.Използвайте за : Поясная чанта има елегантна фигура, но по-голяма капацитет и равна, с цип.Тази поясная чанта може да побере малки предмети (портфейл, стандартен телефон, бутилка с вода, паспорт, ключове и други предмети). и е идеално за празници, пътувания, концерти, събития, пазаруване, джогинг, пешеходен туризъм, къмпинг, риболов, фитнес зала, bike ride, тренировка, за любимия, децата, възрастните хора, като подарък за Деня на благодарността, Коледа.

Основни характеристики

Избор на клиенти